Tjuvar, avhoppare, hälare samt fifflare klarar vi oss utan av i Trelleborgspolitiken | Sverigedemokraterna i Trelleborg

Tjuvar, avhoppare, hälare samt fifflare klarar vi oss utan av i Trelleborgspolitiken

Efter att ha hört på senaste kommunfullmäktigemötet via Trelleborgs Närradios utmärkta sändning, så konstaterar jag liksom många andra Trelleborgare följande:

När man stjäl 2 000 av Trelleborgarnas avlagda röster på Sverigedemokraterna till Moderaterna, då är man en tjuv. Tjuvar är de allesammans, framför allt de drivande avhopparna Leif Roos och Jan Larsson, samt den största skurken i sammanhanget, avgående kommunalrådet Ulf Bingsgård.

När man dessutom förvaltar dessa stulna röster till sitt partis egen fördel, då är man en hälare.

Ulf Bingsgård sa i ett telefonsamtal med mig att det är en svaghet i lagstiftningen som han utnyttjar. Det brukar vara skattefifflare som utnyttjar svagheter i lagstiftningar. Detta gör Ulf Bingsgård dessutom till fifflare.

Sammanfattningsvis, Ulf Bingsgård har visat sitt rätta jag. Han är en tjuv, hälare samt fifflare. Tyvärr får vi dras med oppositionsrådet Ulf Bingsgård, med av skattebetalarnas pengar avlönad i fyra år. Det var nog inte till detta som skattebetalarna/väljarna valde att lägga sin röst på, en simpel tjuv, hälare samt fifflare, som dessutom ville höja sitt eget arvode med i runda slängar 15 000 kronor till den fashionabla månadsinkomsten av mer än 50 000kronor, på bekostnad av Helmuth Petersén, som han ansåg vara värd 20 000 kronor per månad. Lika lön för lika arbete? En princip som gäller för de flesta utom Ulf Bingsgård själv.

Sverigedemokraterna lovar härmed Trelleborgs kommuns medborgare samt väljare, att vi aldrig någonsin kommer att verka för att Ulf Bingsgård blir kommunalråd igen! Gärna alliansstyre, men inte med en person med ovanstående tvivelaktiga demokratiska syn vid rodret.

Tjuvar, avhoppare, hälare samt fifflare klarar vi oss utan i Trelleborgspolitiken.

Per Klarberg

 

Denna debattartikel publicerades i Trelleborgs Allehanda 2014-12-22