Sverige – ett våldtaget land | Sverigedemokraterna i Trelleborg

Sverige – ett våldtaget land

KRÖNIKA Pseudonymen Julia Caesar som varje söndag lägger upp en krönika på danska Snaphanen.dk tar denna söndag upp två brännande ämnen: vågen av våldtäkter och åldringsrånen i Sverige.

Utdrag:

”En vacker sommar går mot sitt slut. Den blev inte vacker för alla. Den här sommaren har antalet anmälda våldtäkter ökat med 25 procent jämfört med samma tid förra året. Enligt Brå, Brottsförebyggande Rådet, anmäldes 1 091 våldtäkter under juni och juli. Våldtäkter på barn under 15 år har ökat med 53 procent, från 192 fall i fjol till 294 under juni och juli i år. Sexualbrotten ökade totalt med 18 procent jämfört med samma tid förra året. På Brå tror man att orsaken är det vackra sommarvädret.

En förklaring till ökningen kan delvis bero på det fina vädret i sommar” säger Sven Granath, kriminolog och utredare på Brå, till TT.

”Så talar en PK-märkt ämbetsman. Jag ber för Sven Granaths själ. Han arbetar på en statlig myndighet som finansieras av skattebetalarna och som ser det som sitt uppdrag att med alla tillgängliga medel dölja sanningen och dela ut lugnande piller till såväl befolkningen som regeringen. I en diktatur skulle myndigheten antagligen heta Rådet för osynliggörande av icke önskvärda fakta. Vad är egentligen skillnaden – Sverige närmar sig alltmer det tillstånd som kännetecknar en diktatur: myndigheter som undanhåller sanningen för medborgarna och statstrogna media som ser det som sin uppgift att torgföra den offentliga lögnen.”

En ”opartisk” tjänsteman

Låt oss också sända en förbön till Sven Granaths kollega Klara Hradilova-Selin, ”opartisk” expert på våldtäkter på Brå och bekännande medlem i Facebookgruppen ”Socialdemokraterna i riksdagen – Nej tack”.

Förlåt –”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack” ska det förstås vara. I Sverige anses sådana privata ställningstaganden förenliga med politisk opartiskhet.

Varför betraktas personer med utländskt ursprung som opartiska i frågor som gäller invandring? De går ju i ökande utsträckning som frontsoldater i mångkulturens främsta led på alla nivåer i samhället. Ingen vågar säga emot dem, för då är man ”främlingsfientlig”. Är det någon som tror att Hradilovas eget utländska ursprung inte påverkar henne och ger upphov till vetenskaplig bias i frågor som berör invandrares överrepresentation i brottsstatistiken? Här är ett lysande exempel på konsten att tänja sanningens gränser när Klara Hradilova-Selin uttalar sig i SVT Rapport

Vi får veta att kvinnor som våldtas bara är fördomsfulla (underförstått: rasistiska) när de påstår att gärningsmannen är mörkhårig. Människor som utsätts för grova brott minns fel och styrs av fördomar. Kvinnor som får sina liv och underliv söndertrasade av en Ahmed från Irak eller Mustafa från Somalia ska intalas att de minns fel. Det var i själva verket lintotten Kalle som begick det skändliga brottet. Hallelujah! Vilken outsäglig tröst för en kvinna som har tillfogats den värsta skymf en kvinna kan utsättas för! Tack Brå! Tack Sven och Klara! Ni gör ert jobb som nyttiga idioter precis som förväntat, ni kommer säkert att få medalj för lång och trogen gärning i den offentliga lögnens tjänst.

Invandrare överrepresenterade med 450 procent

Det Hradilova-Selin säger är uppseendeväckande. Hon motsäger nämligen Brå:s egen forskning. Två stora undersökningar, ”Invandrares och invandrares barns brottslighet, 1996:2” och ”Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet, 2005:17” visar att invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottslighet. Detta är fakta. Generellt är de överrepresenterade med drygt 100 procent. När det gäller grövre brott som mord, dråp och misshandel av obekanta är invandrares överrepresentation 400-500 procent. Vid våldtäkter är den 450 procent.

Mannen bakom de båda rapporterna, generaldirektör Jan Ahlberg, avled 2005. Med honom gick även civilkuraget inom Brå hädan. Som död kan Ahlberg inte längre försvara sig, det är fritt fram för hans samvetsbefriade kolleger att dansa på hans grav och låtsas som om hans forskning inte existerar. Hradilova-Selin behöver inte frukta minsta reprimand, hon är ju både kvinna och invandrare och har därmed dubbla anledningar att bli behandlad med kollegiala silkesvantar.”

Läs resten på Snaphanen.dk

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.